www.czobelkuria.hu
Akadálymentes változat

www.czobelkuria.hu normál változat

Új Széchenyi Terv

A honlap "Az anarcsi Czóbel-kúria történeti kertjének megőrzése és helyreállítása" című, KEOP-7.3.1.3/09-11-2011-0006 azonosító számú projekt keretében készült.

Kedvezményezett:

Anarcs Község Önkormányzata

4546 Anarcs, Kossuth utca 30.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A KEOP projekt bemutatása
Az első fordulós pályázat előkészítésének bemutatása Print E-mail

Az anarcsi Czóbel-kúria történeti kertjének megőrzése és helyreállítása projektjének előkészítése már 2009-ben megkezdődött, és a 2011-ben a módosított KEOP 7.3.1.3/09-11 kódszámú pályázati kiírás megjelenését követően gyorsult fel. Az eltelt időszakban a projekt megkezdéséhez és az első fordulós pályázat kidolgozásához szükséges előkészítés megtörtént.

Bővebben...
 
Az első fordulós pályázat tevékenységeinek bemutatása Print E-mail

Az első fordulós pályázat megvalósításának célja a 2. fordulós,  megvalósítási pályázat projektdokumentációjának kidolgozása. Ennek során, a tervezés fázisában a projektgazda szervezet folyamatosan tartja a kapcsolatot a Kulturális és Örökségvédelmi Hivatal illetékes területi irodájának vezetőjével, mivel a Czóbel-kúria országosan védett műemlék, valamint a parkja országosan védett műemléki környezet, ezért felújításához engedély beszerzése szükséges. Amennyiben a projektfejlesztés során elkészülő engedélyes szintű terv az előzőleg elkészült parktörténeti kutatási dokumentáció megállapításaival összhangban, valamint a kertépítészeti tanulmánytervben leírtaknak megfelelően készül el, az építési engedély kiadásának a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal részéről akadálya nem lesz.

Bővebben...
 


Készítette: Forensys